dissabte, de setembre 01, 2007

Benvinguts

Aquest es el nou espai de col·laboració de les associacions populars de Juià. Esperem els vostres comentaris i idees: per poder-ho fer, només heu de fer un “click” sobre el peu d’aquesta finestra, allà on diu “comentaris”; això us portarà a un altre pàgina, a on poder introduir el que penseu i signar com a un usuari anònim o bé, seleccionant “Otros”, introduir el vostre nom. Gràcies.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Espero que aquesta nova eina de comunicació serveixi per el que ha estat creada, la comunicació, que ha vegades no ès prou fluida i acostumem a anar una mica per lliure. Trobo a faltar el comentari de la Comissió de Festes. S´els ha comentat la creació d´aquest blog?
Aprofito per iniciar un debat: a la darrera sardinada, la comissió de festes ens ha sorprès amb un castell de focs artificials. Molt maco i novedós per a un poble com el nostre però, no hagués estat més rendible, novedós i ecològic emprar aquells diners en el lloguer d´uns lavabos portàtils?
Que ningú es prengui aquest escrit com a un atac, al contrari, ès una crítica constructiva o una idea que potser no s´ha acudit a ningú. També haig de dir que no tinc ni idea del preu dels petards ni del preu dels lavabos, potser si que s´hi ha rumiat però era inviable, aixó ho desconec.

Associació de veins de Juià ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.